Bloempotkapsel

Afgelopen zondag de tuin voor de eerste keer dit jaar onder handen genomen. Kan niet wachten op het voorjaar. Hop, klimroos en clematissen gesnoeid. Ziet er nu opeens zo kaal uit, die muur waar zij tegenaan staan.
Moest er plotseling aan denken dat ik vroeger het haar van mijn zoontje knipte. Toen hij nog Erg Klein was. Mag er nu niet eens meer naar wijzen. Ik kon maar één kapsel: opgeknipt in de nek en bovenop alles dezelfde lengte. Doe in de tuin eigenlijk niet veel anders.
Dat heeft een tuin voor op kinderen. Dat hij zich elk jaar weer verjongt.
En nooit ouder wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s