All you can bear

Elke ochtend, zo rond koffietijd, krijg ik op mijn mobiel een aanbieding van Groupon. Vraagt u mij niet hoe ik er aankom, want ik zou het niet weten. Vraagt u mij ook niet hoe je ervan afkomt, want dat weet ik evenmin. En dus klik ik elke dag lijdzaam mijn aanbieding weg. Meestal gaat het om zaken als een workshop sportief paaldansen, een 3-gangen keuzemenu of vliegen in een Boeing-simulator. Zinnetjes die ik meestal al heb weggeklikt nog voordat ze de drempel van mijn bewustzijn hebben overschreden.

Maar vandaag niet. Aan de woorden die vandaag op mijn schermpje verschenen, bleef mijn blik bij het verwijderen net lang genoeg haken om hun betekenis volledig tot mij door te laten dringen: ‘Onbeperkt ontharen in de Jordaan.’

Getver.

Dat is wel heel erg ranzig, vindt u niet? Ik bedoel, van onbeperkt spareribs eten of een all-you-can-eat-sushi-formule krijg ik al buikkrampen, maar dit slaat alles.

Nu heeft het proces van onbeperkt ontharen zich op mijn schedel al geruime tijd geleden ingezet, maar op de rest van mijn lichaam zit nog wel zoveel om mijn geld er gemakkelijk uit te halen. Niet dat ik het doe, natuurlijk. Maar ik kan het niet helpen dat ik toch visioenen kreeg van dikbuikige en overmatig behaarde mannen die zich bij de kassa van het ontharingscentrum meldden. Met een geprint mailtje in de hand en een masochistisch glimlachje om de mond.

Want het moest natuurlijk pijn doen, zo fantaseerde ik verder. Ondraaglijk veel pijn. Wrats! De ene landingsstrook na de andere op zo’n ontblote mannenrug. Onbeperkt ontharen. All you can bear.

Ik heb de aanbieding toch maar aan mij voorbij laten gaan. Denk dat ik voorzichtig begin met een snelcursus golfvaardigheidsbewijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s