Tas

Een astronaute is tijdens een ruimtewandeling bij het ruimtestation ISS, terwijl ze bezig was met een kleine reparatie, een tas met gereedschap verloren. Hij glipte uit haar hand en zweefde de ruimte in.
Kijk, dat vind ik nu mooi nieuws. Ik zie het voor me: zo’n grote, rode tas met ‘Dirk’ erop. Of een Big Shopper. Sierlijk en sereen zwevend door het heelal.
Ik hoop voor haar en de andere bewoners van het station dat ze nog een reservesetje hadden. Geloof dat mij dat zou kunnen overkomen. Net een vitale bout van het ruimtevaartschip losgedraaid en dan zweeft mijn gereedschap weg. Alleen nog een blikopener en een nagelschaartje in huis.
Even Houston bellen.

plastic-bag-two

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s