Technisch hart

(ANP) Een boze Johan Cruyff is vanmorgen de burelen van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden binnengevallen. Cruyffs woede richtte zich met name op voorzitter Wiebe Wieling en zijn besluit om De Tocht voorlopig niet plaats te laten vinden.
‘Hun moeten de tocht weer teruggeven aan de schaatsers,’ aldus de voormalige stervoetballer, die overigens ontkende dat bij zijn actie harde woorden waren gevallen. ‘Ik ben niet uit op macht, maar er moet snel ingegrepen worden. Je hoopt altijd dat dat soort mensen uit zichzelf een stap opzij doen, om het zo maar te noemen. Want je ziet het steeds verder afglijden.’
Niet lang na Cruyffs entree was ook advocaat en voormalig profvoetballer Keje Molenaar ter plaatse. Hij deelde de verzamelde pers mede dat alle rayonhoofden met onmiddellijke ingang uit hun functie waren ontheven. De dagelijkse leiding binnen de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden ligt nu in handen van het zogenaamde technisch hart, bestaande uit Wim Jonk, Dennis Bergkamp en Tscheu la Ling. De eerste actie van dit illustere drietal zal bestaan uit de aanleg van een groot aantal kluunveldjes door heel Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s