Poste restante (7)

De beste recensie van mijn boek vond ik vandaag. Op het weblog van Bibman, http://bibman.blogspot.com/. En dan doel ik met ‘beste’ natuurlijk niet op zijn oordeel over het boek, maar op zijn begrip van het boek. Het is voor het eerst dat ik het gevoel heb dat het boek door een recensent voor de volle 100% is begrepen. En dat begrip dan vervolgens ook nog eens helder weergegeven en juist geformuleerd. Kom daar eens om tegenwoordig, bij de gemiddelde recensent. Alsof een brief is aangekomen op het nooit vermelde, maar nochtans juiste adres. Misschien doe je het daar wel voor, schrijven. Misschien wel, ja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s