Herfst

Zo houd ik wel van de herfst, ja. Het licht, de temperatuur, de kleuren. De bomen bij mij in de straat beginnen aan de bovenzijde geel te worden. Doen alle bomen dat? Ik bedoel, begint het altijd bij de bovenste bladeren? Ik wist dat het met de hoeveel heid licht te maken had. En dat de temperatuur een rol kan spelen. Maar waarom beginnen de kruinen aan de bovenkant geel te verkleuren, terwijl ze daaronder nog groen zijn? Mooi is het overigens wel. Alsof iemand er vannacht druppeltjes gele verf op heeft gemorst. Zouden ze dat met intelligent design bedoelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s