Der Mann ohne Eigenschaften

Het was een jaar of vijf geleden. Toen Danny Blind nog trainer was van de A1 van Ajax en Marco van Basten bij hem stage liep. Welke wedstrijd het was weet ik niet meer. Hedwiges Maduro speelde mee, dat weet ik nog wel. Ik zat op de kleine tribune aan het hoofdveld van sportpark de Toekomst, waar de jeugd van Ajax zijn wedstrijden speelt.
Het was rust en vlak voor de tweede helft zou beginnen, stapte hij de tribune op. Een fractie van een seconde lang keek hij om zich heen – misschien om te kijken of hij een bekende zag – en ontmoette op dat moment, zoals gewoonlijk, een paar honderd ogen die een bekende zagen.
> lees verder

marco-van-basten.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s