Week van het schrijven

Hebt u er iets van gemerkt, dat de Week van het Schrijven is begonnen? Ik niet eerlijk gezegd. Nu gaat er tegenwoordig ook geen dag voorbij die niet deel uitmaakt van een Weekend, Week of Maand van. De Week van de Smaak, De Groene Maand, De Nacht van de Nacht, Fortenmaand. Je zal maar een gewone donderdag zijn. Misschien moeten we dat maar in het leven roepen, ja: een Week van Niets.
Maar goed, als het dan toch de Week van het Schrijven is: u kunt zich nog opgeven. In Hoorn en in Amstelveen. Voor een cursus schrijven. Creatief Schrijven, nog wel. Gelooft u mij, er zijn slechtere dingen om uw dagen mee te vullen.

2 reacties op “Week van het schrijven

  1. dus niet…. Kreeg vandaag een brief van de bibliotheek dat de cursus niet doorgaat omdat er te weinig deelnemers zijn. Ik vind ’t echt jammer, ik had er zin in! Ik kan me voorstellen dat het voor jou ook een tegenvaller is. Ondertussen schrijf ik voor mezelf verder, maar ik hoop dat de cursus een herkansing krijgt in 2009…
    Hopelijk tot ziens, groet Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s