Wandersucht

Ik houd van het web. Niet uit een verlangen naar moderniteiten, maar uit een hang tot het verleden: ik houd van het web zoals ik ook van rommelmarkten houd. Om er rond te slenteren. Oude spullen door mijn handen te laten gaan (Wie waren ooit de eigenaars? Waar heeft het ooit de planken gesierd?). Foto’s van naamlozen. Ansichtkaarten met een onbegrepen groet (‘Ook Jenny laat je groeten, Hec.’).
Het liefst wandel ik van afbeelding naar afbeelding, de sites zelf laat ik aan mij voorbijgaan. Aan ontboezemingen en persoonlijke preoccupaties heb ik geen behoefte. Aan plaatjes heb ik genoeg.

vallen-web.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s