Diensten

Communicatieadviseur, sterk in merk, strategie en content

In een tijd waarin content het toverwoord is en consumenten relevante informatie en inspirerende verhalen verwachten, waarin marketeers op owned en earned media het gesprek moeten aangaan met de doelgroep en klanten gespreksruimte eisen, is het verhaal dat je te vertellen hebt nog belangrijker dan het al was.  En laat dat nu precies zijn wat ik ben: een verhalenverteller. Een verhalenverteller met een achtergrond in marketing en communicatie, zowel waar het B2B als B2C betreft. Een consultant op het gebied van branding, strategie en content.
Lees verder

Twintig jaar ervaring in tekst en redactie

Als tekstschrijver en (web)redacteur heb ik meer dan 20 jaar ervaring in elk denkbaar genre, domein en format. Ik lever teksten van hoge kwaliteit voor elke opdracht en op elk terrein. Of het nu gaat om informeren, amuseren of een hoge conversie. Creatief en origineel, maar vooral effectief en geschreven met de juiste doelgroep en doelstelling in gedachten. En altijd binnen de gestelde deadline, uiteraard.

In die 20 jaar heb ik (web)teksten, columns, interviews en achtergrondverhalen geschreven over talloze uiteenlopende onderwerpen. Over reizen en vrije tijd, bijvoorbeeld, of buitenleven en tuinieren. Maar ook op het gebied van financiële dienstverlening, fondsenwerving, fashion en horeca heb ik mijn sporen verdiend.

Je kunt bij mij terecht voor:

Partners

Voor sommige projecten en klussen werk ik samen met een of meerdere collega’s. Stuk voor stuk specialisten met een flinke dosis ervaring. Opgedaan aan klant- en bureauzijde en als zelfstandige. Die ook over de grenzen van hun vakgebied heen kunnen kijken. Die de lol van samenwerken kennen en van deadlines harder gaan lopen én lachen.
Lees verder