Consultancy

Communicatieadvies op maat

Laten we het niet moeilijker maken dan het is: communicatie is simpel. Merkidentiteit, doelgroep en doelstellingen. Beetje van het een, snufje van het ander, even roeren: klaar. Goede communicatie is iets minder simpel.  Meer dan 20 jaar ervaring aan klant- en bureauzijde hebben mij het klappen van de zweep leren kennen, valkuilen leren ondervinden en resultaten leren binnenhalen.

Een recept zoals hierboven is daar niet voor. Wel begint het altijd met een scherpe vraagstelling en een grondige analyse. Gevolgd door een helder en strak plan van aanpak, dat uiteindelijk tot in detail wordt doorgevoerd. Inzoomen en uitzoomen. Met oog voor het totaal en gevoel voor detail.

Zoek je een sparringpartner op het gebied van merkidentiteit en huisstijl? Iemand die kan meedenken over contentstrategie? Kan zorgen voor kraakheldere communicatie en inspirerende verhalen? Een adviseur op het gebied van branding, strategie en content? Die ook voor online en offline productie en creatie zijn hand niet terugdraait? Laten we dan eens afspreken en zien wat ik voor je kan doen.

Meer weten?

Wil je meer weten? Mail naar info@renesnoek.com of bel 06 485 04 095. Of neem contact met mij op via het contactformulier op deze site. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.