Uw levensverhaal als boek

Met elke generatie dreigen verhalen te verdwijnen. Verhalen over de Tweede Wereldoorlog, Nederlands Indië, de watersnoodramp in 1953. Maar ook de kleine verhalen over het leven in de crisisjaren of de wederopbouw. Familiegeschiedenissen, gebeurtenissen en verhalen die niet de geschiedenisboekjes halen maar die o zo belangrijk zijn in ons leven.

Ieder leven is het waard om verteld te worden.  Of het nu gaat om herinneringen aan de kindertijd of verhalen over de oorlog. De periode van het stichten van een gezin, het opgroeien van de kinderen, of misschien wel over uw professionele carrière. Al die dierbare herinneringen, verhalen, anekdotes en foto’s zijn het waard om vastgelegd te worden. Doorverteld en bewaard voor de volgende generaties.

Dat is nu precies wat ik samen met vriend en fotograaf Ray van Schaffelaar doe. U vertelt ons uw verhaal, wij maken daar een mooi en uniek boek van. Het boek van uw leven. Wij helpen u met het ophalen van uw herinneringen, het verzamelen van alle gegevens, feiten en foto’s. We komen bij u langs voor een interview, om zo uw levensverhaal compleet te maken. Bovendien maken wij een aantal mooie, sfeervolle portretfoto’s van u. Dat maakt het boek helemaal af.

U vertelt ons uw verhaal. Wij maken daar een boek van. Een bijzonder boek en een uniek cadeau. Voor uzelf en voor uw kinderen en kleinkinderen.

Meer weten? Kijk op http://www.mijnbiografieboek.nl