Tekstschrijven

Consult, correctie en creatie van online en offline teksten

Al meer dan 20 jaar lever ik teksten van hoge kwaliteit en op elk terrein. Teksten die werken. Professioneel, creatief en met de juiste doelgroep en doelstelling in gedachten. Of het nu gaat om informeren, amuseren of een hoge conversie. Nieuwsartikelen, achtergrondverhalen, interviews, columns of blogs. Voor print of online. In het Nederlands of in het Engels.En altijd binnen de gestelde deadline, uiteraard.

SEO

Bezoekers op een site krijgen is geen kunst. De juiste bezoekers op een site krijgen wel – en daar houden helemaal.Uiteraard zijn al mijn teksten zoekmachinevriendelijk, zodat ze goed scoren bij Google, gemakkelijk gevonden worden door gebruikers en de lezers krijgen waarop jij mikt. Maar uiteindelijk gaat het om het gedrag van die bezoekers, om conversie. Goede teksten zijn daarvoor uiterst belangrijk. Immers, SEO is de belofte, goede content maakt die waar.

Meer weten?

Wil je meer weten? Mail naar info@renesnoek.com of bel 06 485 04 095. Of neem contact met mij op via het contactformulier op deze site. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.