Partners

Voor sommige projecten en klussen werk ik samen met een of meerdere collega’s. Stuk voor stuk specialisten met een flinke dosis ervaring. Opgedaan aan klant- en bureauzijde en als zelfstandige. Die ook over de grenzen van hun vakgebied heen kunnen kijken. Die de lol van samenwerken kennen en van deadlines harder gaan lopen én lachen.

Zelf spreken wij van een netwerk. Een netwerk van specialisten waaruit wij dat multidisciplinaire team samenstellen waar uw klus om vraagt. Snel, flexibel, lenig en efficiënt. Wij denken met u mee, geven advies, bedenken concepten en campagnes, voeren online en offline producties uit, bouwen websites, schrijven teksten, zorgen voor beeld. Kortom, wij leveren het hele spectrum aan diensten en producten. Of u nu twijfelt over uw huisstijl, uw website wil opfrissen, beter wil scoren qua Google en conversie, of uw online activiteiten beter op elkaar wil afstemmen: één telefoontje en wij komen bij u langs.

Op elke vraag bedenken wij een antwoord. Voor elke uitdaging bedenken wij een passend team.

Ray van Schaffelaar
Ray van SchaffelaarRay van Schaffelaar studeerde piano aan het conservatorium in Utrecht, maar is al 20 jaar actief als fotograaf, webdesigner en ontwikkelaar. Als fotograaf richt hij zich zowel op portretten en reportages als op productfotografie en vrij werk. Zijn werk wordt gekenmerkt door een subtiel gevoel voor compositie en kleur, maar bovenal door een grote interesse in mensen. Zijn foto’s tonen de werkelijkheid met een twist, waardoor zij aan een betekenislaag raken die wij als toeschouwer wel herkennen maar zelf niet zien.
Als webdesigner en ontwikkelaar heeft hij een groot aantal websites gemaakt voor particulieren, ZZP’ers en het MKB. Strakke designs, websites die werken, veilige webshops. Maar met AdomusWeb biedt hij ook online systeem waarmee iedereen zelf een website kan ontwerpen en maken. Zonder kennis van HTML of CSS.
Meer informatie: www.vanschaffelaar.nl en www.adomus.nl

Nik Boersma
nikboersma_600x600
Nik Boersma heeft in de laatste 20 jaar een breed online vakmanschap opgebouwd. Hij is in diverse disciplines werkzaam geweest: als webdesigner en ontwikkelaar, als technisch adviseur, als trainer/docent en als vertaler van klantwens naar techniek. Nik Boersma zet zich in voor toegankelijke online informatie voor iedereen: niet alleen voor zoekmachines, maar voor alle bezoekers, dus ook voor mensen met een functiebeperking. Als webbouwer heeft hij inmiddels vele websites om die reden geoptimaliseerd. Naast zijn werkzaamheden voor Mijn Bedrijf ZO! is hij een van de organisatoren van het Netwerkcafé Amsterdam. Netwerkcafé Amsterdam wil 50-plussers uit Amsterdam en omgeving inspireren om met elkaar meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dit gebeurt maandelijks op een bijeenkomst waarin enthousiasme, zelfontwikkeling, onderlinge hulp en contact met werkgevers wordt gecombineerd.
Meer informatie: www.mijnbedrijf-zichtbaaronline.nl

Anne Claire van de Lugt
Anne Claire van der Lugt
Anne Claire van der Lugt heeft meer dan 10 jaar ervaring als projectmanager / product owner in de offline en online wereld. Een echte regelaar die het vak zich helemaal eigen heeft gemaakt, graag de leiding neemt en adviseert waar nodig. Zij weet uw specifieke wensen te vertalen naar begrijpbare taal van de uitvoerende partij en vice versa en weet ieder project van begin tot eind tot in de puntjes te regelen. Zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Prioriteiten stellen, deadlines halen, budgetten bewaken zijn haar daarom ook niet vreemd.
Meer informatie: www.c-moi.nl

Chris Bos
chris bosChris Bos is een communicatiespecialist met meer dan 15 jaar ervaring in training en coaching. Hij heeft zich met name verdiept in thema’s als samenwerken, gespreksvaardigheden, klantgerichtheid en presenteren. Op alle niveau’s, zowel nationaal en internationaal. Zijn motto: alles begint bij de basis. Die kennis, dat zelfinzicht, is nodig om verder te groeien in professionaliteit en persoonlijkheid.
Tevens heeft hij 10 jaar gewerkt als televisie-maker. Daar komt zijn passie voor foto en video vandaan. Hij zet deze media in bij een training, workshop of congres, maar maakt ook producties voor broad- en narrowcasting.
Meer informatie: www.crossbizz.nl en www.mediavoortraining.nl

Willem van Albeslo
willem van albesloWillem van Albeslo studeerde schilderen en vrije grafiek aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Hij is al 30 jaar actief als beeldend kunstenaar, illustrator en cartoonist. De laatste 15 jaar is hij tevens werkzaam als sessietekenaar. Onder het motto ‘Eén plaatje zegt soms meer dan 100 woorden’ zet hij, bij onder andere brainstormsessies, vergaderingen, congressen en trainingen, processen, blokkades, problemen en oplossingen om in beeld. Om zo bij te dragen tot meer efficiëntie en betere resultaten. Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers uit overheid, bedrijfsleven en wetenschap.
Meer informatie: www.willemvanalbeslo.nl

Tess Savenije en Karin Kerremans
datbureau_fotoTess Savenije en Karin Kerremans zijn grafische ontwerpers met meer dan 25 jaar ervaring. Al 15 jaar lang vormen zij getweeën grafisch ontwerpbureau DATBureau. Ze werken voor (startende) ondernemers, (educatieve) uitgeverijen, communicatiebureaus, de non-profit sector en de zakelijke dienstverlening. DATBureau denkt graag mee over de probleemstelling, het doel en gebruik van de uiting en praktische toepasbaarheid.
Tess over Karin: ‘Karin is een kei in veel dingen tegelijk doen. Ze is actief en heeft snel een idee. Geen twijfelaar, maar een doener. Ze durft uit te proberen. Het meest bijzondere aan Karin vind ik hoe zij op eigen wijze haar weg gaat zonder een ander voor het hoofd te stoten. Ze opereert op een rustige manier. Zij luistert goed, schift informatie op bruikbaarheid en weet vervolgens waar ze naartoe wil. Ze is zeker van zichzelf zonder arrogant te zijn. Ze is standvastig, eenmaal de richting gekozen is zij daar moeilijk vanaf te brengen, maar ze kan haar keuzes goed beargumenteren. Karin wordt gelukkig van iets creëren. Karin is puur, transparant en zeer betrouwbaar.’
Karin over Tess: ‘Tess is een vakvrouw. Voordat ze begint vraagt ze je het hemd van het lijf. Misschien even wennen, maar wel heel effectief. De opdrachtgever begrijpen, want anders kun je geen goede vertaalslag maken naar de vormgeving. Haar ontwerpen zijn dan ook altijd goed gefundeerd. Haar specialiteit is complexe producten zo maken dat ze helder en toegankelijk worden. Desnoods door in te grijpen in de tekst. Een boodschap moet helder overkomen en daarin is ze best eigenwijs. Ze is ook zeker kritisch naar zichzelf en zorgt ervoor dat zelfs het laatste puntje op de i staat. Ze is goed georganiseerd en betrouwbaar, houdt van een gestroomlijnde planning en niet van vage afspraken of toezeggingen. Duidelijkheid dus, in al haar facetten.’
Meer informatie: www.datbureau.nl